Despre noi

CEMPS

CEMPS - unic distribuitor al marcilor Hyster, Utilev, Hubtex si Terberg, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, comercializeaza o gama completa de:

  • electro - motostivuitoare cu furci frontale si laterale;
  • echipamente de depozit, transpaleti hidraulici manuali si electrici, echipamente pentru picking;
  • echipamente pentru aplicatii speciale;
  • utilaje pentru manipulare containere goale/pline;
  • dispozitive specifice domeniului de activitate al clientilor.

De asemenea CEMPS furnizeaza piese de schimb originale pentru echipamentele comercializate. Asiguram asistenta tehnica de specialitate la nivel national, prin intermediul celor 10 puncte de service.

In vederea optimizarii activitatilor variate de transport si manipulare de marfuri prezente in cadrul fluxurilor logistice, CEMPS ofera, prin reprezentantii sai, consultanta specializata cu programul Fleet Management & Hyster Tracker.

Pentru a fi cat mai aproape de nevoile clientilor, CEMPS are o flota de aproximativ 200 echipamente second-hand pentru inchiriere si vanzare.

Comercializarea de echipamente second-hand se face fie din stoc, fie din reteaua de echipamente second-hand Hyster. Inainte de a fi comercializate, echipamentele second-hand sunt revizionate Hyster Approved Used Programme, in functie de nivelul aprobat tehnic acordandu-se si perioada de garantie. Pentru toate echipamentele second-hand comercializate sau inchiriate se asigura service de mentenanta.

In cadrul programului Hyster Financial Solutions, CEMPS ofera solutii de finantare adaptate nevoilor partenerilor sai, punand la dispozitia acestora sistemele de finantare in Leasing Operational, Leasing Financiar sau Rental.

Eficienta si calitatea activitatii CEMPS sunt asigurate de utilizarea celui mai complet si cunoscut sistem integrat ERP de pe piata -  SAP.