TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII ARMONIZATE CU NORMELE GDPR

 

CONDITII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI www.cemps.ro

 

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea site-ului www.cemps.ro si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul nostru va pune la dispozitie informatii in scop informativ general si nu garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.cemps.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

CEMPS S.A., denumita în continuare CEMPS, nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software.

CEMPS detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta, toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software Intr-o forma perceptibila de catre oameni.

Toate informatiile, serviciile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea CEMPS, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Intregul continut al site-ului www.cemps.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de www.cemps.ro . Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea CEMPS.

Accesul si utilizarea paginii www.cemps.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare in cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe www.cemps.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.cemps.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. In orice alte situatii, continutul www.cemps.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamantul explicit al reprezentantilor www.cemps.ro

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor CEMPS. CEMPS nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
– neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– orice alte deficiente cauzate de defecte si/sau erori si probleme ulterioare din cauza nefunctionarii site-ului. 

Astfel, CEMPS nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului www.cemps.ro.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele si serviciile CEMPS, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ.

www.cemps.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al indrumarilor si a consultantei, nu isi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud in mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI www.cemps.ro

Obiectivul continutului site-ului www.cemps.ro este de a transmite informatii actualizate si exacte despre produsele si serviciile CEMPS.

CEMPS nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune eforturi rezonabile pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze CEMPS prin unul din mijloacele afisate in pagina de Contact a site-ului www.cemps.ro,  pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

INFORMATII PERSONALE

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii formularelor disponibile pe site-ul www.cemps.ro.

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile CEMPS, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului www.cemps.ro, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de CEMPS utile in legatura cu continutul site-ului www.cemps.ro sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

CEMPS nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul www.cemps.ro si care isi ofera datele sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre CEMPS; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre CEMPS a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati intreprinse de CEMPS si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

CEMPS va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea in continuare a site-ului www.cemps.ro constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului www.cemps.ro si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin mijloacele disponibile in cadrul sectiunii Contact din site.