HUBTEX (Fulda, Germania) ocupa o pozitie de lider pe piata logistica si a echipamentelor de transportat si manipulat. HUBTEX preia controlul acolo unde producatorii de echipamente standard se opresc. Activitatea principala a HUBTEX este constructia de echipamente industriale particularizate, incarcatoare laterale si echipamente speciale pentru manipulari dificile ale marfurilor voluminoase. Echipamentele HUBTEX sunt concepute pentru facilitarea uni flux de materiale eficient in cadrul afacerii Dvs, chiar si in spatiile foarte inguste. Fiecare echipament este construit special pentru a indeplini sarcinile pentru care a fost conceput fiind caracterizat de functionalitate, flexibilitate si longevitate.

Pentru a raspunde nevoilor speciale de incarcare, CEMPS, prin partenerul sau HUBTEX specializat in constructia de echipamente industriale, reprezinta suportul excelent pentru implementarea si dezvoltarea afacerii Dvs. Solutia potrivita fiecarei aplicatii in parte va este oferita cu maxim de beneficiu, echipamente de mare capacitate, cu o durata de viata mare.

Apeland la serviciile de consultanta CEMPS pentru personalizarea si constructia echipamentului HUBTEX necesar, beneficiati de o experienta acumulata in peste 30 de ani de experienta.

Echipamentele speciale HUBTEX sunt folosite cu succes in diverse domenii de activitate: industrie aluminiu, automotive, industrie materiale de constructii, manipulare rulouri, reciclare, turnatorie, sticla, lemn, role cablu, preparare comenzi, plastic, aviatie, hartie, anvelope, produse metalice, industrie grea, matrite, energie solara si eoliana.