Harta | English  
 
Despre noi
 
Despre noi
Organizarea
De ce HYSTER ?
De ce CEMPS ?
Parteneri
Referinte
Certificari CEMPSConfigurator produse
 
« inapoi  

CEMPS S.A. este distribuitor exclusiv in Romania al companiei HYSTER (NACCO Industries), ce ocupa un loc de frunte la nivel mondial pe piata de echipamente de ridicat si transportat.

    Compania noastra comercializeaza gama completa de:

  • electro si motostivuitoare cu furci frontale sau laterale
  • echipamente de depozit, transpaleti hidraulici manuali si electrici
  • utilaje pentru manipulat containere goale/pline
  • dispozitive anexe acestora (catarge, diverse dispozitive cu brate pentru marfuri nepaletizate, sisteme de translatie laterala etc).
 

In acelasi timp CEMPS comercializeaza piese de schimb si accesorii pentru echipamentele mai sus mentionate: acumulatori de tractiune, anvelope si bandaje pline, redresori incarcat acumulatori.

Pentru echipamentele comercializate, CEMPS asigura asistenta tehnica si piese de schimb prin intermediul Departamentului Service, organizat la nivel national si care dispune de un numar de sapte ateliere service si magazii de piese de schimb.

In scopul optimizarii activitatii de transport si manipulare de marfuri in cadrul sistemelor logistice, CEMPS asigura consultanta (Fleet Management) oferita de catre reprezentantii sai specializati in acest domeniu.

Pentru a satisface solicitarile clientilor, CEMPS dispune de aproximativ 120 echipamente second-hand care compun flota de inchiriere si disponibilul de stivuitoare second-hand pentru vanzare.

Comercializarea de echipamente second-hand se face fie din stoc (flota proprie), fie din reteaua de echipamente second-hand Hyster. Inainte de a fi comercializate, echipamentele second-hand sunt revizionate, in functie de starea tehnica acordandu-se o garantie. Pentru toate echipamentele second-hand comercializate sau inchiriate se asigura service de mentenanta.

In cadrul programului HYSTER FINANCIAL SOLUTIONS, CEMPS ofera solutii de finantare adaptate nevoilor partenerilor sai, punand la dispozitia acestora sistemele de finantare in Leasing sau Rental.

Eficienta activitatii CEMPS este asigurata folosind sistemul integrat SAP, cu ajutorul modulelor Financiar-Contabilitate, Managementul Materialelor, Vanzari, Service si Controlling. 

sus  
Echipamente depozit pentru coridoare inguste (VNA)  Stivuitoare cu furci retractile  Ridicatoare cu timona  Transpaleti (Lize)  Echipamente depozit pentru picking  Electrostivuitoare 3 roti  Electrostivuitoare 4 roti  Motostivuitoare Diesel  Motostivuitoare GPL  Stivuitoare de mare capacitate  Stivuitoare pentru manipulare containere pline  Stivuitoare pentru manipulare containere goale  Reach Stackers  Inchiriere  Chirie second hand  Transpalet ( liza )  
Stivuitor, Stivuitoare, Motostivuitor, Motostivuitoare Hyster
  © 2007 CEMPS SA created by absolute design  
Certificare ISCIR