RT

GAMA DE TRACTOARE AUTOBASCULANTE RT

Tractorul autobaculanta RT382 a fost creat in prima faza la cererea unui client, iar acum face parte din gama standard de echipamente.

Acest tractor are un consum scazut de combustibil, costuri de intretinere scazute si o perioada de functionare mai mare intre operatiile de service comparativ cu tractoarele utilizate in transportul pe sosea.

RT382 a fost dezvoltat ca un tractor autobasculanta compact pentru utilizarea in tunele si in constructii, avand posibilitatea sa intoarca in majoritatea tunelelor.

Standard este echipat cu o basculanta de 15 m3. Chiar si cand este incarcat cu 40 de tone de piatra tractorul poate urca pante cu inclinare de pana la 12%. Pe coborarile lungi motorul de franare Jacobs previne supraincalzirea sistemului de incetinire si a franelor.

Tractorul are dubla utilizare, deoarece basculanta poate fi inlocuita cu sistemul de prindere (a 5-a roata) a remorcilor.

In concluzie tractorul autobasculanta are un impact semnificativ mai mic asupra mediului in comparatie cu tractoarele pentru transport rutier si este fiabil, versatil si eficient in constructiile de anvergura, in special acolo unde se construiesc tunele.

Descarcari

Solicita Oferta

Solicita oferta

Modele si specificatii

Summary Driveline * GCW ** Engine ** Transmission Front axle capacity Rear axle capacity 5th wheel 5th wheel capacity 5th wheel lifting capacity Lowest 5th wheel height Cabin inboard door
 
Dump truck
4 x 4 190 t Cummins QSM11-C335 Stage 3A ZF 6WG260 (6F-3R) 25 t @10 km/h 48 t @10 km/h n.a. n.a. n.a. n.a. Ergoturn® 180° swivelling seat
 
  Driveline * GCW ** Engine ** Transmission Front axle capacity Rear axle capacity 5th wheel 5th wheel capacity 5th wheel lifting capacity Lowest 5th wheel height Cabin inboard door