Harta | English  
 
Service
 
Configurator produse
 
« inapoi  

1. ORGANIZARE

     Sedii: CEMPS dispune de 10 puncte de service (ateliere service si magazii piese de schimb) in toata tara (Bucuresti, Cluj, Timisoara,  Brasov, Slatina, Buzau, Constanta, Iasi, Rm. Valcea si Vatra Dornei) asigurand in acest fel un timp de interventie de maxim 24 ore de la solicitarea clientului.

          Personal: Departamentul service are in componenta personal tehnic specializat. Numarul total al angajatilor departmentului service se ridica la 39 persoane. Scolarizarea personalului se efectueaza atat in centrul propriu de perfectionare cat si in centrele HYSTER. Majoritatea personalului tehnic detine licenta HYSTER de intretinere si reparatii echipamente .
            Logistica:  - 22 masini asistenta tehnica
                            - scule si dispozitive
                            - prese inlocuit anvelope
        Piese de schimb:
-         department de piese de schimb cu reprezentanti in fiecare punct de
service;
-       gestionarea pieselor de schimb se face prin intermediul SAP, fiecare punct de service dispunand de logistica IT necesara;
-        magaziile de piese de schimb dispun de aproximativ 10000 repere, livrarea acestora efectuandu-se din stoc sau in termen de maxim 48 ore.
 

2. CONTRACTE DE SERVICE


Pentru activitatea de mentenanta si reparaţii se pun la dispozitie trei tipuri de contracte de service :

      - contract full service (totul inclus cu plata unei valori fixe pe ora);

      - contract de mentenanta - revizie lunara (o valoare fixa pe luna/echipament reprezentand manopera aferenta lucrarilor)

      - contract service la cerere (se executa lucrari pe baza de deviz antecalcul)


3. SCOLARIZARE

         La predarea echipamentelor se asigura scolarizarea personalului deservent cu privire la modul de exploatare si intretinere   zilnica a acestora . Se asigura consultanta cu privire la obtinerea avizului ISCIR de functionare.4. DOCUMENTAÅ¢IE :
Cartea tehnică a echipamentului necesară atât întreÅ£inerii zilnice a echipamentului,cât ÅŸi obÅ£inerii Avizului ISCIR de FuncÅ£ionare .
Manualul Operatorului  care cuprinde normele generale de manipulare a echipamentelor ÅŸi de securitate a deplasării ÅŸi manipulării.
 
5. CONSULTANŢĂ :
Prin intermediul programului SAP se asigură evaluarea tehnică permanentă a flotei de echipamente , punând la dispoziÅ£ia clienÅ£ilor atât istoricul cu privire la defecÅ£iunile constatate ÅŸi cauza producerii acestora , cât ÅŸi istoricul cheltuielilor pentru fiecare echipament în parte .
sus  
Echipamente depozit pentru coridoare inguste (VNA)  Stivuitoare cu furci retractile  Ridicatoare cu timona  Transpaleti (Lize)  Echipamente depozit pentru picking  Electrostivuitoare 3 roti  Electrostivuitoare 4 roti  Motostivuitoare Diesel  Motostivuitoare GPL  Stivuitoare de mare capacitate  Stivuitoare pentru manipulare containere pline  Stivuitoare pentru manipulare containere goale  Reach Stackers  Inchiriere  Chirie second hand  Transpalet ( liza )  
Stivuitor, Stivuitoare, Motostivuitor, Motostivuitoare Hyster
  © 2007 CEMPS SA created by absolute design  
Certificare ISCIR